Martin Joosen nieuwe Sales Manager voor Nederland en België bij BITO Systems

06 June 2012 - 15.00 u.

Sinds kort leidt Martin Joosen het salesteam in België en Nederland van BITO Systems. Zijn aanwerving kadert binnen het strategisch plan, waarin resoluut voor groei wordt gegaan.

Martin Joosen heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse salesfuncties en krijgt de opdracht om de positie van BITO Systems in de Belgische en Nederlandse markt te verstevigen en er de activiteiten uit te bouwen.

Martin Joosen begon in 1990 - meteen na het behalen van zijn Bachelor en Post-Bachelor opleiding economie - te werken voor Autover International, producent en leverancier van autoglas en toebehoren als verkoopsverantwoordelijke. Sinds 1994 werkte Martin Joosen voor Holmatro Industrial & Rescue equipment, ontwikkelaar en producent van hydraulische gereedschappen. De laatste twee jaren was Martin Joosen naast zijn functie als Internationaal Sales manager ook General manager van de Holmatro vestiging in het Verenigd Koninkrijk.

Met zijn komst krijgt het strategisch plan van BITO concreet gestalte. Een cruciale pijler in dit groeiverhaal is daarbij de focus die het bedrijf wil leggen op het aanboren van nieuwe markten.

Carl Ronsse, CEO bij BITO Systems Benelux: “Met Martin Joosen halen we iemand met tonnen ervaring in huis. Bovendien kent hij de markten waarin BITO opereert heel erg goed. We hebben er alle vertrouwen in dat hij de naamsbekendheid van BITO in de logistieke sector verder weet uit te bouwen.”