Core business

BITO biedt u een volledig productassortiment voor uw magazijn en adviseert in complete magazijninrichtingen.

Ervaring in magazijn

BITO magazijn

BITO produceert, levert en adviseert in complete magazijninrichtingen. Als internationale firma hebben we reeds meer dan 50 jaar ervaring in talloze branches.

Als één van de weinige spelers op de markt bieden wij u een zeer uitgebreid en innovatief assortiment voor uw magazijn: gaande van bijvoorbeeld etikethouders of transportbakken tot complexe stellingen en orderverzamelsystemen

Door een voortdurende productinnovatie en investering in ultramoderne productiemethoden heeft BITO zich ontwikkeld tot één van de Europese marktleiders.   

 

One stop shop

one stop shop

Uit de catalogus en online shop kunt u een ruime keuze maken uit onze standaardproducten. Deze worden vrijwel doorlopend geproduceerd en zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar. 

Naast het volledige assortiment magazijninrichting, willen we ook onze knowhow inzetten om ook de logistieke flow in uw magazijn zo optimaal mogelijk te laten verlopen en een veilige omgeving te creëren voor alle medewerkers. Een aantal voorbeelden vindt u in onze projecten

BITO neemt de volledige projectcoördinatie op zich, van lay-out tot ingebruikname. Uw voordeel: één gesprekspartner. Lees meer onder projectmanagement.

 

Lees hier meer over BITO of download de bedrijfsbrochure.

Online Shop
Catalogus
Adviserend bezoek?
Contacteer ons

BITO Systems nv
Boomsesteenweg 97

BE-2630 Aartselaar

Tel:  +32 (0)3 870 99 00
Fax: +32 (0)3 870 99 01

Route    |    Contacteer ons  

Bekijk ons op