BITOBOX EQ - De ergonomische klapbox

08 October 2015 - 14.45 u.

BITO heeft een nieuw type klapbox in eigen productie. Zeer ergonomisch, gebruiksvriendelijk en afsluitbaar met gepersonaliseerde zegels.

Ergonomische klapbox

Klap- en vouwboxen leveren veel ruimtebesparing op, maar leiden in de praktijk tot veel ongemakken zoals beknelde vingers, pijnlijke gewrichten en labels die moeilijk te verwijderen zijn. In samenwerking met het Instituut voor Arbeidswetenschappen uit Darmstadt (DE) heeft BITO een nieuwe afsluitbare klapbox ontwikkeld waarin het gebruiksgemak voorop staat.

BITOBOX EQ - de voordelen

  • In de handgrepen van deze BITOBOX EQ is een slim hefboommechanisme aangebracht, waardoor de zijpanelen van deze krat met een simpele, vloeiende vinger- of handbeweging kunnen worden neergeklapt. Het gevaar voor beknelde vingers is daarmee verdwenen, terwijl kracht zetten niet meer nodig is en de belasting van gewrichten en spieren tot een minimum beperkt blijft. 
  • In zowel de box als de deksel zijn transparante labelhouders aangebracht, waardoor het niet langer nodig is verzendlabels aan de buitenzijde van de krat te plakken. Dat betekent niet alleen dat deze labels beschermd zijn tegen regen en stof, maar ook dat ze eenvoudig te verwijderen zijn zonder achterlating van lijm- of papierresten.

  • De ergonomische, afgeronde  handgrepen zwenken naar buiten zodra de BITOBOX EQ wordt opgepakt, wat voor extra tilcomfort zorgt. Een versie met gesloten handgrepen voorkomt dat ondanks verzegeling van de deksel kleine onderdelen uit de krat kunnen worden weggenomen.

Download hier de folder...

Wenst u meer informatie?

 

Bel ons! Tel. 03 870 99 00 

Klantenservice
  03 870 99 00