BITO viert zijn 50ste verjaardag

16 March 2010 - 15.15 u.

Bito-Lagertechnik Bittmann GmbH, het moederbedrijf van BITO Systems Benelux, viert zijn 50ste verjaardag in de sector van magazijninrichting en de productie van orderverzamelsystemen en hoogwaardig opslagmateriaal.

Met 50 jaar ervaring in de sector, biedt BITO een klantgericht en compleet productgamma voor de inrichting van magazijnen. Dankzij zijn opgebouwde know-how maakt BITO een sluitend magazijnconcept waarbij de rendabiliteit van de uiteindelijke oplossing centraal staat. BITO staat in voor het volledige project, van lay-out tot montage. 

BITO heeft zich doorheen de geschiedenis ontwikkeld tot één van de Europese marktleiders op het gebied van opslag- en orderverzamelsystemen en kunststofbakken. BITO produceert en verkoopt producten van hoogwaardige kwaliteit voor de optimale inrichting van magazijnen.

BITO met hoofdzetel in Meisenheim startte dit jaar in het kader van zijn innovatieve productiepolitiek met een nieuwe productielijn voor kunststofbakken in Lauterecken. In 2008 bouwde BITO ook al een (bijna) volautomatische productiehal voor palletstellingen in Meisenheim. Via het eigen beheer van productie is BITO in staat om snel en flexibel in te spelen op de noden uit de markt

Innovatie is steeds een prioriteit geweest bij BITO.
Bij de  oprichting in 1845 van BITO in Duitsland door Leopold Bittmann, was het bedrijf fabrikant van sieraden en hang- en sluitwerk voor de lederindustrie. In 1959 werd de officiële overstap naar magazijninrichting gemaakt door Fritz-August Bittmann, steeds de huidige eigenaar van het BITO concern.

Vandaag heeft BITO 16 filialen in Europa en breidt het de laatste jaren ook wereldwijd verder uit, o.a. in India en het Midden-Oosten. Wereldwijd werken zo’n 740 mensen voor BITO.

Contacteer ons

BITO Systems nv
Boomsesteenweg 97

BE-2630 Aartselaar

Tel:  +32 (0)3 870 99 00
Fax: +32 (0)3 870 99 01

Route    |    Contacteer ons  

Bekijk ons op