BITO Systems stelt enkele hoogwaardige innovaties voor op Technishow

16 March 2010 - 15.24 u.

BITO Systems exposeert dit jaar op Technishow, de internationale vakbeurs voor industriële productietechniek die plaatsvindt in Utrecht van 9 tot 12 maart.

BITO Systems, producent en leverancier van magazijnstellingen en kunststofbakken, exposeert dit jaar op Technishow, de internationale vakbeurs voor industriële productietechniek die plaatsvindt in Utrecht van 9 tot 12 maart. Daar stelt BITO, naast het standaard productgamma van statische en dynamische stellingen, doorrolstellingen en kunststof bakken, een aantal hoogwaardige innovaties voor.

De belangrijkste innovatie is het nieuwe, modulaire werkpleksysteem BITO ERGO, waarmee opslag-, bevoorradingszones en assemblageplaatsen worden (her)ingericht. Het systeem bestaat uit metalen buizen die met koppelstukken verbonden worden. Ondanks de robuuste uitvoering is BITO ERGO bijzonder flexibel en montagevriendelijk. Zo is het mogelijk met een beperkt aantal bouwelementen, die hergebruikt kunnen worden, configuraties voor verschillende toepassingen op te stellen. Het systeem is te allen tijde uitbreidbaar.

 

Het modulaire systeem is verkrijgbaar in drie versies: van afzonderlijke onderdelen tot volledige bouwpakketten of voorgemonteerde stellingen op maat.  BITO stelt bovendien een softwarepakket ter beschikking waarmee de klant zelf zijn ideale opstelling in 3D kan ontwerpen.

Cees van Minnen, Sales Manager BITO Benelux:

Op Technishow exposeren wij ons nieuw werkpleksysteem BITO ERGO. Dit flexibel en modulair systeem biedt oneindig veel mogelijkheden en vindt in elke branche en magazijn zijn toepassing. Hiernaast tonen wij ook een greep uit ons uitgebreid gamma aan opslagsystemen en kunststofbakken. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector van magazijnirichtingen, is een bezoekje aan onze stand altijd de moeite waard. Ook in de huidige economische tijden willen we bereikbaar blijven voor onze klanten en prospects. Technishow is hiervoor het ideale platform.”

BITO Systems exposeert op Technishow in hal 12, stand E116.

Contacteer ons

BITO Systems nv
Boomsesteenweg 97

BE-2630 Aartselaar

Tel:  +32 (0)3 870 99 00
Fax: +32 (0)3 870 99 01

Route    |    Contacteer ons  

Bekijk ons op