BITO lanceert nieuwe bak voor bevoorrading C-artikelen

19 February 2013 - 16.21 u.

Gebruiksgemak en veiligheid staan voorop

In moderne assemblageomgevingen is het een vereiste om de beschikbaarheid van kleine onder- delen continu te garanderen. Net daarom lanceert BITO de nieuwe bak voor opslag van C-onderdelen met heel wat voordelen.


Compacte opslag

Compacte opslag is mogelijk door uw huidige werkplaats of assemblageomge-vingen te voorzien van legbord-stellingen met unieke, ultra-vlakke legborden. Hierdoor creëert u binnen één werkpost tot 25% meer opslag voor onderdelen en beschikt u over 10 opslagniveaus i.p.v. 8. Daarnaast kan u eenvoudig het kanban principe toepassen, met twee bakken achter elkaar of met één bak.

Maximale veiligheid bij TOP-picking

Wanneer grotere hoeveelheden gepickt moeten worden, is het zinvoller het schuifvenster dicht te laten en de onderdelen langs de bovenkant uit de bak te nemen (TOP-picking). Hierbij kan de volledige bak uit de stelling getrokken worden. De veiligheidsbeugel aan de achterzijde van de bak zorgt ervoor dat de bak mooi in positie blijft tijdens het picken.

Veilig transport en opslag

Bij het transport van bakken voor C-onderdelen op een Euro-pallet wordt de oppervlakte van de pallet volledig benut. Bovendien hebben de bakken een hoge stapelbelasting waardoor tot zeven, maximaal gevulde bakken op elkaar gestapeld kunnen worden. Zo kan men ook een groot aantal bakken tegelijk verplaatsen indien nodig.

                                

Wenst u meer te weten over de voordelen?
Bekijk de video en ontdek de meerwaarde!  
    

Indien u uw productie en assemblage eveneens meer op elkaar wenst af te stemmen, neem vrijblijvend contact met ons op.