BITO als werkgever

De medewerkers van BITO Systems worden met zorg geselecteerd, omdat zij van kapitaal belang zijn voor de stabiliteit en de groei van onze onderneming. Bij BITO zijn specialisten in verschillende domeinen werkzaam die als een team samenwerken.

Het verkoopteam bestaat uit goed opgeleide technisch-commerciële regiomanagers die zeer zelfstandig opereren en het gezicht van BITO zijn bij onze talrijke klanten. Zij hebben een adviesrol en zoeken in overleg met de klant naar de best passende oplossing. Zij gebruiken een no-nonsense benadering en zorgen ervoor dat snel een duidelijke offerte wordt afgeleverd. Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan het beheersen van de technische kennis van het brede productassortiment, maar zeker ook aan het inzicht in werkmethodes in magazijnen en productieomgevingen.
Nieuwe medewerkers krijgen een langdurige opleiding zowel intern als in het moederbedrijf en worden permanent bijgeschoold zowel op het gebied van productkennis alsook via internationale bedrijfsbezoeken bij recent gerealiseerde projecten. Bij deze bezoeken wordt steeds ingegaan op de beslissingsciteria, de doelstellingen, de gemaakte keuze en het waarom ... van logistieke totaalsystemen.

De buitendienst kan intern beroep doen op een aantal technische medewerkers die zeer bedreven zijn bij het maken van CAD-tekeningen waarbij lay-outing en de systeemkeuze gevisualiseerd wordt. Het zijn ook deze ingenieurs die instaan voor de volledige definitie naar productie toe. BITO hanteert zeer korte leveringstermijnen waar met de samenstelling van stuklijsten en vastleggen van de productparameters zeer zorgvuldig moet worden omgegaan.

We besteden ook veel aandacht aan de professionele telefonische ondersteuning via de verkoop binnendienst. Deze mensen, die direct en to-the-point informeren, vormen het verlengstuk van onze catalogi. Deze directverkoop genereert heel wat bestellingen voor klanten die klein beginnen en later met BITO als logistieke partner doorgroeien.

Voor grote uitvoeringsprojecten voor general contractors wijzen wij een projectingenieur toe. Voor conceptprojecten waarbij veelal vertrokken wordt van de greenfield-situatie doorlopen wij het totale traject van data-analyse tot oplevering met een team met verschillende disciplines.

Heeft u interesse om ons team te vervoegen.
U kan steeds vrijblijvend contact opnemen met:

BITO Systems nv
t.a.v. Dhr. Carl Ronsse
Algemeen Bestuurder
Boomsesteenweg 97
B-2630 Aartselaar
E-mail: cr@bitosystems.com

 

Contacteer ons

BITO Systems nv
Boomsesteenweg 97

BE-2630 Aartselaar

Tel:  +32 (0)3 870 99 00
Fax: +32 (0)3 870 99 01

Route    |    Contacteer ons  

Bekijk ons op