Volgend event

Persberichten

23/02/2015

Warenhuisgroep Mestdagh heeft zijn distributiecentrum in België met de helft uitgebreid. De vernieuwde site biedt Mestdagh vandaag niet alleen meer ademruimte, de nieuwe doorrolstellingen van BITO stellen de organisatie ook in staat om in de toekomst met name slow movers compacter op te slaan en efficiënter te verzamelen.

31/07/2014

BITO heeft onder de naam PROflow een volledig nieuwe palletdoorrolstelling op de markt gebracht. Belangrijkste vernieuwing in dit opslagsysteem is de "FlowStop". Deze innovatieve pallet separator maakt het mogelijk om op eenvoudige en veilige wijze pallets uit de stelling te halen zonder kans op schade aan stelling of lading.

25/07/2014

Rema Holland biedt een uitgebreid assortiment hijs- en hefmiddelen, oplossingen voor intern transport en valbeveiligingen. Door de groeiende voorraad was er nood aan een herinrichting van het magazijn. Op 6 weken tijd werden BITO-stellingen en -entresolvloeren geleverd en geïnstalleerd waardoor REMA meer opslagcapaciteit heeft en veel efficiënter kan opereren.

Projecten in de kijker

  • Als logistieke dienstverlener in de drankenhandel werkt Getränke Essmann voor klanten uit de horeca, de drankendetailhandel en -groothandel. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 2.000 soorten drank in wegwerpflessen of flessen met statiegeld, in vaten, met of zonder alcohol.

  • The Greenery is één van de grootste groenten-, fruit-, en paddestoelenconcerns in Europa. Het jaar rond levert men een dagvers assortiment aan o.a. supermarktketens.
    Al die verse producten moeten zo efficiënt mogelijk en via de kortste keten bij de eindafnemer terecht komen…

ONLINE SHOP
Catalogi & Brochures
Bezoek bij u ter plaatse
Contacteer ons

BITO Systems nv
Boomsesteenweg 97

BE-2630 Aartselaar

Tel:  +32 (0)3 870 99 00
Fax: +32 (0)3 870 99 01

Route    |    Contacteer ons    

Bekijk ons op