Volgend event

Persberichten

08/10/2015

BITO heeft een nieuw type klapbox in eigen productie. Zeer ergonomisch, gebruiksvriendelijk en afsluitbaar met gepersonaliseerde zegels.

22/09/2015

BITO toont op de Logistica, Nederlands grootste logistieke vakbeurs in Utrecht, een aantal slimme innovaties die leiden tot meer gebruiksgemak, een betere ergonomie, een hogere werknemerstevredenheid en stijgende productiviteit.

23/02/2015

Warenhuisgroep Mestdagh heeft zijn distributiecentrum in België met de helft uitgebreid. De vernieuwde site biedt Mestdagh vandaag niet alleen meer ademruimte, de nieuwe doorrolstellingen van BITO stellen de organisatie ook in staat om in de toekomst met name slow movers compacter op te slaan en efficiënter te verzamelen.

Projecten in de kijker

  • Als logistieke dienstverlener in de drankenhandel werkt Getränke Essmann voor klanten uit de horeca, de drankendetailhandel en -groothandel. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 2.000 soorten drank in wegwerpflessen of flessen met statiegeld, in vaten, met of zonder alcohol.

  • The Greenery is één van de grootste groenten-, fruit-, en paddestoelenconcerns in Europa. Het jaar rond levert men een dagvers assortiment aan o.a. supermarktketens.
    Al die verse producten moeten zo efficiënt mogelijk en via de kortste keten bij de eindafnemer terecht komen…

ONLINE SHOP
Catalogi & Brochures
Bezoek bij u ter plaatse
Contacteer ons

BITO Systems nv
Boomsesteenweg 97

BE-2630 Aartselaar

Tel:  +32 (0)3 870 99 00
Fax: +32 (0)3 870 99 01

Route    |    Contacteer ons    

Bekijk ons op